Din păcate, starea de sănătate a cântărețului Mihai Constantinescu este în continuare critică.Cu puțin timp înainte ca Mihai Constantinescu să facă stopul cardio-respirator, mai exact cu ocazia sărbătorilor de primăvară, pe pagina de Facebook a îndrăgitului cântăreț a apărut un mesaj prin care artistul le transmite tutuor fanilor săi și prietenilor „Paște fericit!”

„Lumina Învierii să vă umple sufletul de speranță, liniște, bucurie și iubire! Paște fericit!” – este mesajul artistului pentru fani.

Cei care îl admiră și i-au urmărit activitatea artistică încă de la începutul carierei i-au transmis fel de fel de mesaje de susținere și urări de sănătate. 

„Luptă Mihai Constantinescu. Avem nevoie de tine. Luptă. Te iubim!”; „Multă sănătate maestre.” sau „Insănătoșire grabnică!” sunt doar câteva dintre multele urări trimise de fani cântărețului.

Iată postarea:

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală luni, în urma unui stop cardio-respirator. Mihai „nu e la prima problemă de genul ăsta”, a declarat Adrian Daminescu pentru mediafax.ro. „Dormea lângă soţie şi soţia şi-a dat seama că nu mai respiră. Mi s-a spus că a durat 10 minute până l-au resuscitat. Dacă sunt mai mult de trei-patru minute, cred că îţi pierzi memoria şi e greu să îţi mai recapeţi cunoştinţa”, a mai spus muzicianul.

Citeste si :  Ultima ora: ce se intampla cu Mihai Constantinescu, dupa 4 luni de coma! Medicii sunt uluiti, nimeni nu se astepta

„Tot ce putem să facem acum e să stăm cuminţi şi să ne rugăm pentru el”, a completat Adrian Daminescu.

Potrivit ultimelor informații, starea de sănătate a îndrăgitului artist este în continuare critică.

Nu rata cele mai noi stiri de ultima ora

Loading...