ULUITOR! La nunta fiicei lui Becali s-ar fi strâns peste un milion de euro!!! De la ce sumă a început darul EXCLUSIV

0
516
Gigi Becali Declaratie La Nunta 2

Invitații au aruncat cu bani mulți la nunta Teodorei,fiica lui Gigi Becali.

Ieri, a fost mare sărbătoare și veselie în familia lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera și-a măritat fata cu mare fast în fața a nu mai puțin de 400 de invitați, aleși pe sprânceană. Printre ei, și și călugării de pe muntele Athos, loc în care afaceristul merge de multe ori pentru a se reculege  

„Nu sunt aşa o mie de invitaţi, cum probabil, credea toată lumea! Am invitat ai mei 5-6 prieteni, în rest, familia şi apropiații mirilor. Sunt 400-400 şi ceva de persoane. Nu e o nuntă cu mare, mare fast. E o nuntă simplă, frumoasă, nu foarte mulţi invitaţi. 200 şi 200 din partea fiecăruia. I-am invitat pe Hrebenciuc, Videanu, Păunescu, Mihai Stoica, Anamaria Prodan, şi Mitică Dragomir, Mitică am zis că o cunoaşte pe fată de mică… Atât! Doar câțiva oameni!”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Ce meniu a fost la nunta fiicei lui Gigi Becali! 

Fiica lui Becali, Teodora s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Mihai Theodor Mincu, iar evenimentul a fost organizată la Snagov, într-un fost palat regal construit în anii 1930. Acolo, mirii au optat pentru un meniu bogat care să satisfacă papilele gustative ale tuturor celor prezenți. Ei și-au primit  oaspeții cu un pahar de prosecco și o prăjitură macaroons, dar și cu fructe proaspete.

Citeste si :  Ultima ora! Cu cat vor creste pensiile? "Degeaba cresti pensiile daca nu poti sa le platesti!"

Meniul serii a avut patru feluri de mâncare, primul fel fiind o gustare rece cu specialități precum file de somon, păstrăv afumat și terina din piept de curcan. La felul doi, s-a mers pe un file de somon în sos de vin alb și chives, în timp ce felul trei a fost un preparat tradițional românesc, și anume sarmale în voi de viță cu smântână.

Ultimul fel de mâncare, s-a dovedit a fi și cel mai bogat și variat: muschiuleț de porc cu cimbru verde, piept de pui marinat cu ghimbir și usturoi, cotlete de berbecuț marinate cu ulei de măsline, cartofi wedges, legume la gratar și salată asortată de sezon. Ar mai de spus și ce spectaculos a fost tortul, înalt de șapte etaje, alb cu decorațiuni florale.

Gigi Becali și-a măritat fiica, Teodora! Cam câți bani s-au pus în cutia…darului

Dacă Gigi Becali și-a măritat fiica, Teodora, cu mare fast, ei bine, și invitații au apreciat acest lucru! Drept dovadă, și ei la plecare au lăsat sume serioase de bani în cutia în care se strângea darul! Astfel din surse bine informate, am aflat că masa a mers destul de bine pentru tinerii însurăței, întrucât nimeni nu ar fi pus în plic mai puțin de 5000 de euro!

Citeste si :  Doliu la Bollywood! Salman Khan și Iulia Vântur abia își găsesc cuvintele, după ce un apropat a murit de coronavirus

Ca o concluzie, la un calcul simplu, la 400 de persoane, dintre care majoritatea familii, se pare că la nuntă s-ar fi  strâns peste un milion de euro, sumă tocmai bună de plecat la drum pentru un nou cuplu!!!