Crima

Cazul lui Chris Watts, bărbatul de 33 de ani care şi-a ucis soţia şi cele două fetiţe, a şoca to lume întreagă. Noi detalii ies acum la iveală, amanta bărbatului fiind o piesa importantă în anchetă.

Amănunte înfiorătoare au ieşit la iveală după ce Nichol Kessinger, presupusa amantă a criminalului Chris Watts, a fost audiată. Conform declaraţiilor femeii, bărbatul i-ar fi scris imediat după ce a comis odioasa crimă.

„Gata, am scăpat de ei!”, i-ar fi scris bărbatul amantei sale. Dorind să afle mai multe, Nichol a încercat să-l tragă de limbă, dar bărbatul a evitat subiectul.

În noaptea de 12 spre 13 august, Chris Watts şi-a ucis soţia însărcinată şi cele două fiice în vârstă de 3, respectiv 4 ani. Bărbatul a încercat să ascundă crima, îngropându-şi soţia pe terenul companiei la care lucrase, care se ocupa cu exploatarea gazului şi petrolului. Corpurile celor două fetiţe au fost găsite într-o cisternă plină cu ţiţei.

Criminalul a recunoscut fapta săptămâna trecută, pentru a evita pedeapsa cu moartea.

Citeste si :  Parchetul General preia cazul pădurarului ucis de hoții de lemne în Maramureș. Demers inițiat ca urmare a unei petiții semnate de peste 30.000 de oameni

Sursa: The Sun

Loading...