Dinca 1

Un detaliu mai putin stiut iese la iveala in cazul crimelor de la Caracal.

Avocatul Ingrid Mocanu aduce in atentia publicului faptul ca, potrivit procedurilor, Gheorghe Dinca ar trebui trimis in judecata chiar daca decesul celor doua fete nu a fost inca pronuntat oficial.

Ingrid Mocanu subliniaza ca, in cazul in care nu va fi trimis in judecata in timp util, instantele vor fi obligate sa il elibereze pe Gheorghe Dinca, lucru de neconceput de multa lume.

Deja primul mandat de arestare emis pe numele lui Gheorghe Dinca a expirat, iar acesta a fost prelungit cu 30 de zile in data de 27 iulie.

Gheorghe Dinca, cu ochii in lacrimi in fata anchetatorilor

Potrivit unor surse din interiorul anchetei, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal a inceput sa planga in fata anchetatorilor, avand ochii inlacrimati in timp ce acestia ii perchezitionau casa.

Se pare ca Dinca si-a exprimat regretul pentru faptele comise si ii pare rau de situatia in care a ajuns.

Citeste si :  ULTIMĂ ORĂ! Dincă, anunț șocant! Nu a omorât-o el pe Luiza! Ce a făcut criminalul din Caracal în urmă cu doar câteva ore la DIICOT

De asemenea, Gheorghe Dinca le-ar fi spus anchetatorilor ca isi iubeste sotia si copiii, a recunoscut ca a mintit in mai multe randuri si si-a exprimat dorinta de a plati pentru faptele pe care le-a comis.

Loading...