Un băiat de 14 ani s-a aruncat în fața trenului, de față cu colegii lui! Ce i-au strigat disperați

0
1588
66849126 6144414454001 6150519388370894848 N

Un băiat de 14 ani a ales să se sinucidă dintr-un motiv îngrozitor.

Un copil în vârstă de 14 ani a decis să își ia viața într-un mod de-a dreptul șocant, după ce luni de zile a fost bătaia de joc a colegilor săi de clasă.

Băiatul din Cerstsey, Surrey, a murit într-un tragic accident de teren, după ce s-a așezat în fața lui, în timp ce toți colegii săi de clasă țipau terifiați și încercau să îl convingă să se ridice.Întâmplarea absolut șocantă a avut loc luni după-amiază, în jurul orei 16.00, iar martori au fost 50 de colegi de școală. Paramedicii care au sosit la fața locului au făcut tot posibilul pentru a-l salva pe copil, însă a fost declarat mort la scurt timp după accidentul de tren.

Directorul școlii susține că elevii și profesorii sunt în stare de șoc și primesc suport psihologic după ce au privit întreaga scenă.

Sam Connor în vârstă de 14 ani a luat această decizie după ce le-a dat înmânat lucrurile lui colegilor săi.

Ce spun părinții despre incident

Părinții copiilor au aflat îngroziți că băiatul s-a sinucis din cauza comportamentului pe care l-au avut fiicele și fiii lor.

„Fiul meu mi-a spus că băiatul era agresat de ceilalți. Nu știu alte detalii, însă este terifiant”, a spus mama unui elev.„Știu că o mulțime de lucruri se întâmplă în școli, iar profesorii nu sunt conștienți de acest lucru. Ar trebuie să fie investigată această situație”, a spus un alt părinte.

Aceiași medici care au mers la scena din Certsey au fost chemați la următoarea stație de tren seara trecută, unde o altă persoană s-a aruncat în fața trenului. Nici această persoană nu a putut fi salvată. Nu se știe dacă există vreo legătură între cele două victime.

Sursa : dailymail.co.uk