Un băiețel a fost la un pas să cadă de la etajul al patrulea, în timp ce mama lui se uita în telefon. A fost salvat în ultima clipă! VIDEO

0
5112

Un băiețel aproape a căzut de la etajul al patrulea. Se juca la balustradă în timp ce mama lui stătea pe telefon și a fost slavat în ultima clipă.

Camerele de supraveghere dintr-o clădire au surprins imagini copleșitoare. O mamă și fiul ei se aflau pe hol, când lucrurile au fost la un pas de a lua o întorsătură tragică.

Femeia, după cum se vede și în imagini, se uita în telefon în timp ce copilul se juca lângă balustradă. Băiețelul a crezut că balustrada avea un panou de sticlă, însă, când a încercat să pună mâna, s-a dezechilibrat.

Mama lui a avut o reacție uimitoare și l-a prins imediat de un picior, în timp ce el era în cădere. A reușit să-l ridice pe fiul ei, dar a trecut printr-o sperietură groaznică.

Mama băiețelului, criticată dur!

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt cu adevărat uimitoare. Internauții le-au redistribuit, iar acest filmulețul a devenit viral în scurt timp. Unii dintre cei care l-au urmărit au criticat-o pe mamă pentru faptul că stătea pe telefon în loc să fie atentă la copilul care o însoțea. Alții i-au luat apărarea lăudându-i instinctele.

Mum saves falling son

This is the heart-stopping moment a quick-witted mum saves her son from falling off a fourth-floor balcony with her incredible reflexes.

Publicată de SDE Kenya pe Marţi, 25 iunie 2019