Un bărbat a divorțat de soția lui la 15 minute după ce s-a căsătorit. Care a fost motivul despărțirii

0
1711
A Divortat

Un cuplu de tineri din Dubai este un concurent serios pentru titlul de cea mai scurtă căsătorie din istorie, după ce mirele a decis să divorțeze de mireasă la mai puțin de 15 minute după ce s-a căsătorit cu ea.

Conform unui contract pe care mirele și socrul său l-au semnat, mirele a fost de acord să plătească tatălui miresei 27.224 dolari în două tranșe – 13.612 dolari la semnarea contractului de căsătorie în interiorul biroului unui judecător pe legea Sharia și restul de bani după părăsirea biroului.

Mirele a făcut prima plată așa cum a fost discutat, dar imediat ce el și mireasa lui au ieșit din clădirea tribunalului, socrul său a cerut imediat cealaltă jumătate de bani, potrivit pulselive.co.ke.

Bărbatul și-a rugat socrul să aștepte cinci minute, asigurându-l că banii erau în mașină și că nu avea de ce să-și facă griji.

Tatăl miresei a insistat însă ca mirele să-și trimită unul dintre prieteni sau o rudă pentru a lua banii din mașina lui, astfel încât să poată plăti imediat.

Discuția a avut loc sub ochii celor prezenți la eveniment, iar mirele s-a simțit “insultat și umilit” de insistențele socrului său.

Astfel, tânărul s-a întors în tribunal și a divorțat de soția lui la mai puțin de 15 minute după oficializarea căsătoriei.

“Mirele s-a simțit insultat și umilit de socrul său. I-a spus tatălui miresei că nu o vrea pe fată drept soție și a divorțat de ea în mai puțin de 15 minute de la semnarea actelor”, a declarat avocatul care s-a ocupat de caz.

Citeste si : Ce a spus copilul care și-a ucis bunica în apelul de urgență la 112. ”Am lovit-o cu cuțitul pe bunica, îi curge sânge”