Man 945438 960 720

Un bărbat a mărturisit că nu a putut rezista ” farmecelor” soacrei lui şi au făcut amor de câteva ori.

Un bărbat de 34 de ani și soția lui au locuit o scurtă perioadă în casa soacrei lui. Femeia de 49 de ani a găsit tot felul de pretexte pentru a-şi ține ginerele aproape, dându-i activități prin casă, dar el nu a rezistat și au întreținut relații intime de mai multe ori.

„Mă săruta pe obraz la început și am înnebunit. Am ajuns să facem amor și am jurat că va fi prima și ultima dată, însă ne-am mai întâlnit de câteva ori.”, a spus bărbatul, care a mai povestit că îl cheamă la ea pentru tot felul de treburi ciudate în casă.

„M-a sunat în trecut să-mi spună că are o problemă la scurgerea de la bucătărie, însă nu părea să fie nimic. Mi-a făcut o cafea și a început să flirteze cu mine.”, a mai spus ginerele, care a ajuns să facă amor cu soacra lui.

Citeste si :  Are 48 de ani, dar arată ca o puștoaică. Soacra unui cunoscut fotbalist face furori pe internet cu o siluetă de invidiat

El a mai spus că se simte vinovat față de soția lui și nu știe cum să reacționeze. Bărbatul a evitat să mai vină în vizită la ea, dar soția lui ar putea intra la bănuieli.

Loading...