Numele ei este Emma Burt, are 19 ani si a trait o adevarata drama provocata chiar de unul dintre oamenii la care nu se astepta, tatal sau.

Emma a fost drogata si supusa de multe ori unor abuzuri sexuale de catre Christopher Edwards, tatal ei de 40 de ani. Barbatul a atacat-o ultima data in timp ce aceasta dormea.

Tanara din Tara Galilor a vorbit deschis despre drama prin care a trecut. „Ma numea in gluma sotia lui. Practic eram. Imi dadea droguri, ma abuza sexual si chiar imi facea fotografii in situatii indecente.”, a povestit fata autotitatilor chinul pe care l-a indurat timp de doi ani.

Nimeni din familia ei nu a stiut de acest lucru pana cand fata s-a decis sa rupa tacerea. Pentru fapta lui, barbatul a primit 12 ani de inchisoare pentru viol.

Fata ajunsese sa locuiasca cu tatal ei in Decembrie 2012, atunci cand a fugit din casa mamei ei care si ea o abuza fizic.

Citeste si :  Tragedie de Paste in Marea Britanie! Megan Newton a fost gasita moarta in apartamentul ei

Barbatul a inceput in urma cu doi ani sa o hraneasca cu droguri si sa o drogheze fara ca fata sa stie, asta pentru a o tine cu mintea intunecata si pentru a putea sa isi puna in aplicare planurile bolnave, noteaza britanicii de la dailymail.co.uk.

Loading...