Paul, tatal unui adolescent in varsta de 17 ani, i-a confiscat telefonul fiului sau ca sa-l pedepseasca pentru comportmanentul neadecvat. Cand a vazut pozele, a incremenit. Distrus de durere, barbatul a mers direct la politie.

Paul, tatal unui adolescent in varsta de 17 ani, Andrew, este devastat dupa ce a luat cea mai grea decizie din viata lui. Sa isi protejeze sau nu fiul dupa ce a vazut ce ascunde acesta in telefon?

Pentru ca adolescentul avea un comportamnet neadecvat, Paul a vrut sa il pedepseasca si i-a confiscat acestuia telefonul mobil. Cand a intrat in galeria foto, a simtit ca ii fuge pamantul de sub picioare. Fiul sau avea mai multe imagini cu o fetita in varsta de 2 ani, dezbracata.

Desi l-a durut sufletul, barbatul nu a stat pe ganduri si a mesr direct la politie, pentru a-si denunta fiul. Andrew le-a spus anchetatorilor ca fetita din imagini este verisoara iubitei sale si a facut pozele pentru a le vinde unui pedofil care i-a promis ca ii va da suma de 350 de dolari pe ele.

Citeste si  Tot ce trebuie să știi despre Dieta daneză și cele 13 zile de program

Baiatul de 17 ani se afla acum in spatele gratiilor, scrie Daily Mail.

Loading...