Paul, tatal unui adolescent in varsta de 17 ani, i-a confiscat telefonul fiului sau ca sa-l pedepseasca pentru comportmanentul neadecvat. Cand a vazut pozele, a incremenit. Distrus de durere, barbatul a mers direct la politie.

Paul, tatal unui adolescent in varsta de 17 ani, Andrew, este devastat dupa ce a luat cea mai grea decizie din viata lui. Sa isi protejeze sau nu fiul dupa ce a vazut ce ascunde acesta in telefon?

Pentru ca adolescentul avea un comportamnet neadecvat, Paul a vrut sa il pedepseasca si i-a confiscat acestuia telefonul mobil. Cand a intrat in galeria foto, a simtit ca ii fuge pamantul de sub picioare. Fiul sau avea mai multe imagini cu o fetita in varsta de 2 ani, dezbracata.

Desi l-a durut sufletul, barbatul nu a stat pe ganduri si a mesr direct la politie, pentru a-si denunta fiul. Andrew le-a spus anchetatorilor ca fetita din imagini este verisoara iubitei sale si a facut pozele pentru a le vinde unui pedofil care i-a promis ca ii va da suma de 350 de dolari pe ele.

Baiatul de 17 ani se afla acum in spatele gratiilor, scrie Daily Mail.

Loading...