Un bărbat i-a tăiat mâinile soției cu toporul, într-o pădure. De ce a comis oroarea

0
785
Mainile Taiate

Un bărbat i-a tăiat mâinile soției cu toporul, într-o pădure. Cazul Șocant s-a întâmplat în Rusia, după ce legile privind violența domestică s-au îmblânzit. Soțul era gelos și bănuia că partenera lui îl înșeală dar a vrut și să se răzbune pe ea pentru că l-a reclamat la Poliție pentru bătăile pe care i le dădea.

Victima este Margareta Graceva și a vrut să apară în public pentru ca alte femei să nu ajungă în situația ei. Cazul ei înfiorător a fost prezentat într-un documentar BBC despre violența domestică.

‘M-a dus în pădure și mi-a spus să pun mâinile cu un lemn, apoi mi le-a tăiat cu toporul’, a spus femeia. Din forța loviturii, i-a secționat complet ambele mâini, care au fost găsite apoi de polițiști în pădure. Doar cea stângă i-a putut fi replantată, iar pentru dreapta medicii au găsit o soluție modernă: i-au implantat o mână bionică.

Mâna stângă nu are însă aceeași mobilitate ca înainte.

Femeia a păstrat însă tăcerea, cel puțin în familie, asupra ororii prin care a trecut. ‘Copiii mei nu știu ce s-a întâmplat, cred că am avut un accident’, spune ea. Individul a fost arestat.

Soțul gelos a comis fapta la trei zile după ce poliția rusă a clasat dosarul în care Margareta îl acuzase de fapte de violență.

Sursa imaginilor: BBCC