Un barbat si-a transmis moartea live pe Facebook, fara sa vrea! Se filma la plimbare, iar dintr-o data un cunoscut i-a iesit in cale si l-a UCIS

0
1469
Ad0zzmyyndnkyjdhmwi0ytvknja3nwvmyjhin2uyzmi4na Thumb

Un barbat a fost impuscat mortal in timp ce se plimba pe strada si facea un live pe Facebook.

Prentis Robinson se plimba pe strada Jerome, cand un barbat s-a apropiat de al si a tras patru focuri de arma. Incidentul a avut loc chiar in apropierea campusului Universitatii Wingate, care a fost inchisa, iar acum este pazita in permanenta de politie.

Imaginile cu ultimele clipe ale barbatului impuscat mortal s-au viralizat rapid si au fost urmarite de peste 50.000 de ori inainte ca Facebook sa reactioneze si sa le stearga. De atunci acestea au fost incarcate de mai multe ori pe site-ul de socializate, insa situatia este monitorizata atent de cei de la Facebook.

Inainte sa fie impuscat si sa se prabuseasca la pamant, barbatul poate fi auzit spunand: „Esti live, esti live”, in timp ce indreapta camera spre atacatorul lui.

Robinson a fost pronuntat mort la fata locului, in ciuda eforturilor politistilor de a-l salva.

Potrivit politiei locale, un barbat pe nume Douglas Colson ar fi atacatorul. Autoritatile au emis un mandat de arestare pe numele acestuia, insa barbatul este de negasit. Nu se stie daca victima si presupusul ucigas se cunosteau.