Un batran a fost ispitit cu serviciile unei prostituate, in spatele unui hotel din Petrosani, insa ce a urmat intrece orice imaginatie! Ce a patit barbatul

0
1090
Jefuit

Un barbat din Petrosani, in varsta de 39 de ani, a ajuns dupa gratii, dupa ce a talharit un batran, in varsta de 61 de ani.

Victima le-a declarat politistilor ca, in jurul orei 19.00, a fost acostat de un barbat care i-a propus sa ii intermedieze intretinerea de relatii sexuale cu o tanara.

El a fost de acord cu propunerea, motiv pentru care a fost condus intr-o zona slab circulata si iluminata, in spatele unui hotel din Petrosani.

Ajunsi acolo, individul care i-a facut propunerea i-a pulverizat in fata o substanta iritant lacrimogena si l-a deposedat de 180 de lei, bani pe care ii avea in buzunar, potrivit publicatiei Mesagerul Hunedorean.

”Activitatile investigative au fost ingreunate de faptul ca persoana vatamata se afla in stare vadita de ebrietate, fiind oscilant in declaratii cu privire la starea de fapt si furnizand date vagi cu privire la cele intamplate. Persoana vatamata a fost condusa la Spitalul de Urgenta Petrosani, pentru un consult medical de specialitate, insa nu a necesitat internare”, precizeaza reprezentantii IPJ Hunedoara.

Instanta a dispus arestarea preventiva a agresorului pentru 30 de zile, decizia nefiind definitiva.