Copil Arestat La Iasi Dupa O Crima Oribila S A Trezit Din Somn Si L A Ucis Cu Un Cutit Pe Vecinul Care Ii Agresa Tatal 1060x600 1024x580

Un copil în vârstă de 15 ani, din județul Iași, a fost arestat pentru o crimă oribilă.

Incidentul a avut loc pe 11 octombrie, în Satu Nou, comuna Belcești, din județul Iași, a notat bzi.ro.

Copilul se afla împreună cu tatăl său în casa unui prieten de familie. Adolescentul dormea în momentul în carea fost trezit de o ceartă între cei doi bărbați, care se și îmbrânceau.

Copilul s-a trezit, a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat direct în inimă pe cel care-i agresa tatăl. La fața locului au fost chemați medicii, dar aceștia nu l-au mai putut salva pe cel atacat cu cuțitul.

Gabriel S. a fost reținut pentru 30 de zile.

„Instanța admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași și, în consecință, ia față de inculpatul minor, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor, măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. Respinge, ca neîntemeiată, solicitarea inculpatului de luare a unei măsuri preventive mai ușoară”, au precizat magistrații ieșeni.

„La un moment dat, în timp ce minorul dormea, între gazdă și tatăl minorului a izbucnit un conflict spontan. Cei doi au început să se certe și să se îmbrâncească.

Fiind trezit din cauza zgomotelor din cameră, minorul s-a ridicat din pat, a pus mâna pe un cuțit și a început să îl înfigă în rivalul tatălui său”, a declarat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

A avut discernământ

„Medicii legiști au constatat că decesul a fost unul violent, fiind provocat în principal de o plagă penetrantă intra-cardiacă.

În urma tragicului incident, minorul a fost preluat și transportat la Institutul de Psihiatrie, pentru efectuarea unei expertize psihiatrice.

Medicii au concluzionat că acesta a avut discernământ în momentul comiterii faptei”, a adăugat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

„Inculpatul este cunoscut cu o structură agresivă, el provenind dintr-o familie dezorganizată”, au constatat specialiștii care au analizat cazul.

Loading...