Gradinita 1024x615

Un copil de aproape șase ani a povestit la grădiniță cum tatăl său a omorât un om. Bărbatul i-ar fi tăiat victimei o mână și organul sexual. Crima a avut loc în județul Bistrița-Năsăud, informează Adevărul.

Trei persoane au fost condamnate definitiv la închisoare, la sfârșitul lunii octombrie 2019, după ce au fost găsite vinovate de omor calificat şi profanare de cadavre. Traian Puşcaş a fost condamnat la 15 ani şi 8 luni închisoare, Irina Ana Vasile a primit o pedeapsă de 13 ani de închisoare, iar Ioan Luca – 14 ani şi 11 luni.

Zilele trecute, judecătorii au finalizat și motivarea sentinței, documentul scoțând la iveală detalii terifiante despre crimă care a avut loc în vara anului 2017. Atunci, poliția din Bistrița-Năsăud a fost sesizată că pe un teren din satul Aluniș a fost descoperit un craniu. Ulterior, poliția a aflat că persoana al cărei craniu fusese descoperit era un bărbat în vârstă de aproape 40 de ani, care fusese dat dispărut, potrivit Adevărul.

Suspecți de crimă au fost încă de la început Traian Pușcaș și Irina Vasile, care erau concubini. Fiul lor, în vârstă de aproape șase ani, a povestit la grădiniță despre crimă.

„Cei doi concubini au trei copii minori, iar unul dintre ei, în vârstă de 5 ani și 10 luni, a povestit la grădiniță despre fatul că l-ar fi văzut pe tatăl său când l-a ucis pe un bărbat. Minorul a mai relatat că tatăl său i-ar fi tăiat victimei o mână și organul sexual și le-ar fi aruncat la câini, iar restul corpului victimei ar fi îngropat-o”, se arată în rechizitoriu.

În seara în care a avut loc crima, Traian Pușcaș, Irina Vasile, Ioan Luca și alte persoane s-au întâlnit la locuința primului, acolo unde a venit și victima. Bărbatul respectiv i-a reproșat Irinei Vasile că nu s-a mai întâlnit cu el pentru a întreține relații sexuale, moment în care Traian Pușcaș s-a luat la bătaie cu victima, care a fost lovită de cei doi bărbați cu pumnii și picioarele, în timp ce femeia a lovit cu o bucată de lemn. Agresorii s-au culcat şi au găsit bărbatul mort lângă ei a doua zi.

Unul dintre cei doi concubini a secționat cu o drujbă cadavrul victimei, după care a pus corpul victimei într-o pătură și l-a aruncat la 900 de metri de casă.

Loading...