Mihai Dragoi Fost Procuror Craiova Ziardecraiova

Mihai Drăgoi, un fost procuror, pe numele căruia era emis un mandat de arestare în lipsă pentru mai multe fapte de abuz în serviciu, delapidare și înșelăciune, a fost prins, miercuri, la Iași, anunță Hotnews. Bărbatul, care lucrează ca executor judecătoresc în Craiova, a încercat să pună în circulație monedă falsă.

Fostul procuror este suspectat de comiterea a 29 de infracțiuni, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1,7 milioane de euro.

Mirel Drăgoi, fost procuror și executor judecătoresc în Craiova, a fost prins în cursul zilei de miercuri, în județul Iași, în timp ce încerca să plătească cu bani falși. Acesta a fost audiat la sediul DIICOT Iași.

Mirel Drăgoi a fost acuzat că a înșelat zeci de persoane din Craiova, cărora le promitea obținerea de locuințe la prețuri mici, în schimbul unor sume de bani.

La poliție s-au prezentat 32 de persoane care au reclamat faptul că i-au plătit lui Drăgoi mii de euro pentru achiziția unor imobile. Așa au realizat păgubiții că mai mulți dintre ei au plătit diverse sume de bani pentru același apartament.

Citeste si :  Cum acționa fostul procuror din Craiova prins cu bani falși? Zonele lui de acțiune erau piețele și bisericile

După efectuarea cercetărilor, anchetatorii au stabilit că între anii 2015-2018 Drăgoi a comis 29 infracțiuni de înșelăciune, delapidare, abuz în serviciu și fals în declarații, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

În martie 2019, magistrații craioveni au dispus arestarea preventivă în lipsă a lui Mihai Drăgoi, care a fost dat în urmărire, relatează Hotnews.

Loading...