E doliu în Jandarmeria Argeș. Plutonierul adjutant Cătălin Geabelea a murit, la 49 de ani, după aproape o lună de comă.

Subofițerul a ajuns în spital după ce a fost lovit cu pumnul în tâmplă. Jandarmul era tatăl a doi copii.

Jandarmul Cătălin Geabelea a decedat la Spitalul Militar din București. Aproape o lună a stat în comă, iar medicii nu au mai putut să-l salveze.

În noaptea de 11 spre 12 ianuarie, Cătălin Geabelea a fost lovit cu pumnul în tâmplă, fiind dus în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Medicii au decis ca jandarmul să fie transferat la Spitalul Militar din București. Pe 7 februarie, Cătălin Geabelea a murit, după ce 26 de zile de comă, relatează Curierul.

Plutonierul adjutant lucra de 28 de ani în Jandarmeria Argeș. Cătălin Geabelea era căsătorit și avea doi copii, un băiat și o fată. Fiica sa este studentă în București.

Sevastian Florin Teiuşanu, individul acuzat că l-a lovit pe jandarm cu pumnul în tâmplă, a fost reținut pe 16 ianuarie și o zi mai târziu a fost plasat în arest preventiv, sub acuzația de vătămare corporală. Magistrații Tribunalului Argeș au decis să-l plaseze în arest la domiciliu.

Citeste si :  Poliţistul împuşcat cu o armă de vânătoare, într-o pădure din Argeş, A MURIT

La sfârșitul lunii ianuarie, un tânăr a amenințat un jandarm cu toporul, după ce a fost surprins în timp ce voia să fure dintr-un hotel.

Loading...