Un jandarm din Focșani este acuzat de către soția sa că și-a abuzat sexual fetița de cinci ani. Femeia, care între timp a intentat divorț, a făcut plângere penală la Parchetul Judecătoriei Focșani.

Femeia susține că soțul său, care lucrează într-un post de pază la o instituție publică din municipiu, ar fi abuzat-o sexual pe micuța lor în vârstă de cinci ani, relatează vrancea24.ro.

Potrivit sursei citate, copila i-ar fi relatat în amănunt bunicii materne, care are în grijă copilul cât timp părinții sunt la serviciu, mai multe episoade în care tatăl ei s-ar fi comportat într-un mod nepermis pentru un părinte față de copilul lui.Toate aceste relatări sunt cuprinse în plângerea penală înaintată de către femeie la Parchet.

Între timp, având în vedere gravitatea situației, femeia a intentat proces de divorț, care, cel mai probabil, se va judeca cu ușile închise, la Judecătoria Focșani.

Fiind vorba despre un militar, dosarul va fi cercetat de Parchetul Militar, care are competențe în astfel de situații.

Reprezentanții Jandarmeriei Vrancea nu sunt la curent cu această situație. Potrivit statutului cadrelor militare, după trimiterea în judecată militarii sunt puși la dispoziție.

Loading...