Un jurnalist din Romania a anuntat ca un protestatar a murit in urma incidentelor din Piata Victoriei din 10 august! „A suferit o puternica hemoragie nazala si bucala!”

0
910
1

O veste de-a dreptul groaznica a venit astazi in mediul online. Jurnalistul Alexandru Cautis anunta in exclusivitate ca un barbat in varsta de 62 de ani a murit dupa ce a fost gazat in 10 august in Piata Victoriei.

Pe pagina sa de Facebook, jurnalistul a scris ca detine informatii clare in acest sens.

„Exclusiv! Un protestatar mort in urma incidentelor din Piata Victoriei

Ilie Gazea, un barbat de 62 de ani a decedat la o saptamana dupa ce a lesinat in urma actiunii cu gaze lacrimogene. Pe 10 august, la mitingul din Piata Victoriei, in jurul orei 20, acesta a avut o puternica hemoragie nazala si bucala. A primit ingrijiri medicale si a plecat acasa. A doua zi s-a simtit foarte rau si a mers la spital. Ironia sortii face ca acest om sa fie din Turnu Magurele, decesul inregistrandu-se la spitalul din Alexandria. Revin cu alte detalii. Victima este persoana din mijlocul acestui grup.

Victima a fost internata cu hemoragie digestiva”, a scris acesta pe pagina lui de Facebook.

Ulterior el a venit si cu o explicatie la postul B1 TV prin care a spus ca in momentul de fata nu stie exact daca barbatul a murit din cauza inhalarii gazului iritant-lacrimogen. „Vreau sa imi mentin rezerva in privinta cauzelor care au dus la moartea respectivului domn. La ora actuala nu stim 100% daca a murit din cauza atacului cu gaze, dar un lucru ne indruma spre aceasta ipoteza, anume faptul ca domnul respectiv a lesinat in urma actiunii cu gaze din Piata Victoriei, a avut o hemoragie nazala si bucala destul de puternica, a fost dus la echipajele SMURD pe 10 august dupa aceasta hemoragie, si-a revenit putin si a hotarat sa plece acasa. A doua zi s-a simtit foarte rau si a mers la spital. Astazi am aflat de decesul domniei sale. Pana la aceasta ora, acestea sunt informatiile pe care le am. Am considerat ca se impune sa dau aceasta informatie in forma aceasta neverificata, in stadiul incipient in care o aveam, pentru ca este posibil sa se incerce o musamalizare a cazului, avand in vedere ca decesul s-a inregistrat la spitalul din Alexandria”, a spus acesta la postul TV.

Si cei de la adevarul.ro vorbesc despre aceasta tragedie pe care a prezentat-o in premiera jurnalistul Alexandru Cautis. Pana acum nu exista nicio confirmare oficiala cum ca decesul acestui barbat are legatura cu interventia jandarmilor din Piata Victoriei.