Alexandru Ivan, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Costești, județul Buzău, cunoscut în lumea lăutarilor din județ, a murit ieri dimineață, la Spitalul Fundeni, din București.

Tânărul care cânta la orgă în diverse trupe de lăutari a descoperit că are cancer în urmă cu doar o săptămână! El a aflat că are cancer la ficat și n-a mai trăit decât câteva zile, a informat site-ul buzoienii.ro.

„S-a «curățat» în doar o săptămână de când a început să se simtă rău. A mers la control la Buzău, iar de aici a fost trimis la București. Cancer la ficat, cu metastaze la pancreas și plămâni. Cancerul a lucrat pe tăcute, fără ca el să aibă habar. A murit împăcat cu el însuși. Prietenii care l-au sunat ori vizitat la spital când au aflat că are cancer au rămas surprinși să-l găsească la fel. Vesel, glumeț, zâmbitor”, a declarat un prieten bun pentru sursa citată.

„Și când erai la spital, tu tot râdeai!”

Pe pagina lui de Facebook au curs mesajele prietenilor devastați de vestea primită.

„Chiar și când erai în spital, tu tot râdeai. Nimeni nu știe sau a știut cum am fost noi. Tu mi-ai știut durerea mea, tu mi-ai fost mamă, tu mi-ai fost tată, când vorbeam cu tine tot tu mai întrebai dacă sunt bine…..Tu ai fost familia mea. Toată viața mea nu o să te uit. Doamne, cu ce a greșit el, că era cea mai cuminte personă pe care am cunoscut-o vreodată?”, a scris Kiril S.

Loading...