Un preot și soția lui au murit în accidentul de circulație produs în apropiere de Slobozia, miercuri dimineață. Părintele era la volanul mașinii care a intrat pe contrasens, izbindu-se de un TIR.

Identitatea victimelor s-a aflat la câteva ore de la groaznicul accident de circulație, polițiștii stabilind că preotul și preoteasa veneau dintr-un pelerinaj la Ierusalim. Ei aterizaseră la Otopeni, își luaseră mașina și se îndreptau către casă, în Tulcea. Preotul slujea în comuna tulceană Peceneaga.

Groaznicul accident de circulație a avut loc miercuri dimineață, la ieşirea din Slobozia Nouă, în judeţul Ialomiţa, pe DN 21. La câteva ore a devenit publică informația că victimele accidentului erau un preot și soția lui, iar acesta a fost identificat drept părintele din localitatea Peceneaga, potrivit publicației Tulcea Noastră.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Ialomița, părintele a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, izbindu-se de o autoutilitară.

„Cele două persoane din autoturism erau încarcerate, fiind nevoie de executarea unor manevre complexe de scoatere a trupurilor vătămate dintre fiarele mașinii” se arată într-un comunicat al Poliției.

Citeste si :  Ce a facut Mario Iorgulescu inainte de accidentul in care a omorat un om

Potrivit sursei citate, preotul și preoteasa aterizaseră cu doar câteva ore înainte pe aeroportul Henri Coandă, în urma unei călătorii de la Ierusalim, şi se îndreptau spre casă.

Preasfințitul Părinte Visarion, Episcopul Tulcii a spus că că „se îndreptau de la Ierusalimul pământesc, la Ierusalimul Ceresc”.

„Păcat de aşa necaz. Părintele era un om bun şi era iubit de toată lumea. Vestea a căzut peste oamenii din localitate ca un fulger. Dumnezeu să îi odihnească în pace, pe amândoi”, a declarat primarul comunei Peceneaga.

Loading...