Un român care a deținut titlul de ”Mister Germania” a fost condamnat la șapte ani de închisoare pentru că a împușcat un polițist.

Românul a împușcat în gât un polițist în timpul evacuării sale din casă, în anul 2016. Polițistul a supraviețuit, astfel că românul a sfârșit prin a fi judecat și condamnat pentru vătămare corporală periculoasă.

Adrian Virgil Ursache, în vârstă de 44 de ani, originar din orașul Câmpulug Moldovenesc, a refuzat să plătească taxe, impozite și amenzi, timp de mai mulți ani, ajungând să fie dator cu 160.000 de euro statului german. Românul din Germania se alăturase unei mişcării antiguvernamentale, care are câteva mii de adepţi, care consideră că Germania nu este un stat și deci nu trebuie să contribuie cu taxe și impozite, arată Monitorul de Suceava.

Ursache a fost astfel evacuat cu forța din casă, în 2016. Atunci, el a împușcat un polițist în zona gâtului. Recent, tribunalul din Halle l-a condamnat la 7 ani de închisoare.

Românul, fost fotomodel, a câștigat concursul de frumusețe în Germania, fiind numit Mister Germania, în 1998. Ursache a avut o relație cu o fostă Miss Germania, de dragul căreia s-a convertit la islamism.

Loading...