Un cetățean marocan în vârstă de 41 de ani a fost arestat pe 18 iunie, la Palermo, după ce a încercat să violeze o româncă.

Africanul și un conațional al lui se plimbau, în jurul orei 21:00, în zona Piazza Maggione când au văzut că ușa unui apartament, situat la parter, pe via Gaetano Filangeri, era deschisă, a informat rotalianul.com.

Au pătruns în locuință și acolo au găsit o femeie româncă pe care au încercat să o dezbrace și să o violeze, crezând că aceasta este singură în apartament.

Soțul femeii a auzit strigătele acesteia și s-a întors imediat în apartament. Cu un pumn a reușit să-l pună la pământ pe marocanul de 41 de ani, iar apoi l-a ținut imobilizat până au venit carabinierii.

Celălalt agresor a fugit și n-a fost prins. Agresorul imobilizat de soțul conaționalei noastre a fost pus sub acuzație pentru tentativă de viol și a fost închis în penitenciarul Pagliarelli din Palermo.

Citeste si :  Un român a câștigat 3,7 milioane de euro la loto, dar n-a știut! A aflat întâmplător, după trei săptămâni! Povestea lui
Loading...