Un șofer de tir român și-a dat întâlnire pe un site cu o fată, în Spania. Ce a urmat întrece orice închipuire

0
518
Iveco Stralis Hi Way Launched 2

Un român, șofer de tir, a trăit în Spania o experiență terifiantă, pe care n-o va putea uita toată viața, după o întâlnire fixată de un site de socializare.

În vârstă de 37 de ani, românul Florin a cunoscut în iulie 2019 o fată pe site-ul de întâlniri Badoo.

Aceasta l-a abordat, i-a mărturisit că se numește Daniela Mendoza, are 24 de ani și e din Republica Dominicană, apoi i-a dat o întâlnire, după ce s-au ”cunoscut mai bine” pe WhatsApp.

Florin și-a lăsat tir-ul la firma unde lucrează și a plecat un mașina proprie, un Renault Clio, la întâlnirea fixată cu fata care îi trimitea tot felul de mesaje incitatoare, în care, printre altele, îi povestea ce lenjerie intimă poartă.

Întâlnirea s-a produs la Gallur, o localitate din regiunea Zaragoza. Fata s-a urcat sprintenă în mașină, l-a sărutat pe proaspătul ”iubit” și l-a rugat să meargă ”o fugă” până ”la casa bunicii”, pentru că vrea să ia de acolo ceva mai gros, pentru că afară este frig.

Cum, după acest mic ”ocol” cei doi plănuiseră să-și petreacă noaptea într-un hotel, Florin a acceptat s-o conducă pe fată la ”bunică” .

Așa au ajuns cu mașina pe o străduță neasfaltată din zonă, unde se distingea o casă dărăpănată.

Fata a sărit din mașină, nu înainte de a-l ruga pe român să stingă farurile, și a revenit în scurt timp însoțită de doi indivizi.

Cei doi l-au scos cu forța din mașină pe Florin, l-au bătut, apoi l-au legat și i-au pus cuțitul la gât, cerându-i să le dea toate bunurile pe care le avea asupra sa.

Pentru a fi și mai convingători, agresorii i-au aplicat victimei și câteva electroșocuri, notează ziarulromanesc.es.

A urmat un jaf în stil ”mare”, românul fiind deposedat de tot, de la mașină, bani, carduri de credit, până la telefonul mobil, ceasul și pantofii pe care-i avea în picioare!

Rănit și desculț, Florin a fost desoperit de o femeie care a alertat poliția.

Ancheta s-a împotmolit, după ce profilul fetei de pe site a dispărut, iar telefonul ei a fost blocat, dar anchetatorii au prins un alt fir care i-a dus la făptași.

Cei trei, fata și cei doi indivizi care l-au jefuit și bătut pe Florin au fost prinși, după ce au mai atacat un spaniol agăţat tot pe site-ul Badoo, şi au ucis alţi doi bărbaţi, după ce i-au jefuit.

Femeia se numește Hedangelyn Candy Arrieta, o venezueleană de 34 de ani iar cei doi bărbați sunt Mohamed Achraf, iubitul fetei, un marocan, şi spaniolul Jose Antonio Melendez.

La audieri, Florin a spus că fata era ”foarte sexy”, îmbrăcată ”lejer” în maieu și pantaloni scurți.

Criminalii au fost prinși în cursul lunii septembrie, dar povestea de groază trăită de Florin a fost făcută publică acum.