Sergiu Iacob Sălăjan, un tânăr de doar 18 ani din Sibiu, n-a putut depăși durerea despărțirii de mama sa, care a murit în ianuarie, după o luptă cu o boală incurabilă.

Sergiu a dispărut de acasă pe 26 ianuarie, a doua zi după decesul mamei sale. Tatăl și fratele l-au declarat dispărut.

Acesta a fost găsit spânzurat și mâncat de câini, vineri, în jurul orei 14, pe dealul Gușteriței, a anunțat oradesibiu.ro.

Polițiștii au transmis că, din primele verificări, nu există indicii a fost fost victima unei infracțiuni

„Sibianul în vârsta de 18 ani, semnalat că dispărut din data de 26 ianuarie 2019, a fost găsit decedat pe un câmp, în zona cartierului Gușterița din municipiul Sibiu, fapt anunțat prin apel 112, de fratele persoanei în cauză, în jurul orei 14.10. Din primele verificări, nu există indicii să fi fost victima unei infracțiuni. Se fac cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor în care tânărul a decedat”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

„Au zis că nu ne pot ajuta cu nimic”

Pe de altă parte, fratele a acuzat poliția de lipsă de interes în căutarea persoanei dispărute.

Citeste si :  "Multi spun ca e fiul meu, dar avem o viata erotica incredibila!" Femeia asta a trecut de mult de prima tinerete, dar si-a gasit un iubit mai tanar cu 30 de ani. Cum arata cei doi

„Fratele meu a fost găsit mort într-o pădure de pe dealul Gușteriței. De 13 zile Poliția nu a făcut nicio căutare. Am cerut și câini și au zis că nu ne pot ajuta cu nimic. L-am găsit noi (n.r.: fratele și câțiva prieteni) fără niciun ajutor”, a spus fratele lui Sergiu.

Loading...