Val de comentarii negative din partea românilor, după ce Elena Udrea a publicat prima fotografie cu fetiţa ei, din închisoare

0
866
Elena Udrea Fetita 43337900

Elena Udrea a surprins o ţară întreagă şi a reuşit să stârnească din nou controversă, după ce a publicat o fotografie cu fetiţa ei.

În aceste momente, fostul ministru se afla în detenţiw, într-o închisoare din Costa Rica.

Imaginea în care Udrea îşi sărută fiica, deşi înduioşătoare, a stârnit multă revoltă şi critici din partea internauţilor.

„Copilul ei suferă pe milioane de euro şi jumătate de România suferă pe doi covrigi”, „Plângeţi de milă pe cea care a furat milioane de euro. Îşi merită soarta. Câţi bani s-au dus din România habar nu aveţi, în conturile ei din străinătate”, „Să o aresteze şi pe cea mică, pe motiv ca „Ce naşte din pisică…”, „Alte mame fură de foame. Să le dea copiilor ceva de mâncare. Ea a furat pentru partid şi Vuitton. Dacă avea morală, se înţelegea cu procurorii din România. Nu fugea. Oameni ca ea mă fac să vomit. Trăiesc într-o ţară unde un politician, dacă ar face ce a făcut madame, nu ar fi liber. Nu ar avea timp să fugă. Păcat de micuţă”, sunt câteva din sutele de comentarii venite la postare.