Valentina Pelinel este însărcinată în șase luni cu gemene și așteaptă cu nerăbdare să își țină fetele în brațe. Soția lui Cristi Borcea a postat pe contul de socializare o imagine în care își etalează mândră burtica de gravidă, care este din ce în ce mai mare.

Recent, Valentina Pelinel s-a pozat într-o rochie roșie, cu un machiaj spectaculos. Comentariile au curs lanț, iar fanii i-au urat sarcină ușoară și să aibă grijă de bebelușe.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au oficializat relația miercuri, 12 septembrie 2018. Cei doi au făcut cununia civilă. Valentina Pelinel este însărcinată cu gemeni, ea urmând să aducă pe lume două fetițe.

Valentina Pelinel a avut ghinion înainte de plecarea la Budapesta, acolo unde a avut loc nunta cu omul de afaceri cristi Borcea. A fost la un pas să rateze propria nuntă. În ziua plecării la Budapesta, unde s-a căsătorește religios cu Cristi Borcea, Valentina Pelinel a avut parte de un incident la aeoportul Henri Coandă.

Citeste si :  WOW! Cum arata celebra actrita Hazal Kaya (Filiz din serialul "Povestea noastra") in ultima luna de sarcina! Iata cat de mult s-a ingrasat!
Loading...