Valentine`s Day, cadouri perfecte pentru ea în funcție de zodie

0
458
Valentines Day Cadouri Perfecte Pentru Ea N Func Ie De Zodie

Valentine`s Day, cadouri potrivite pentru ea în funcție de zodie.

Se apropie Ziua Îndrăgostiților, 14 februarie, așa că ar trebui să-i pregătești deja iubitei. În alegerea cadoului perfect pentru ea, te-ar putea ajuta semnul zodiacal care o reprezintă și care poate spune multe despre personalitatea ei. Noi te ajutăm să găsești supriza potrivită pentru un Valentine`s Day memorabil.

Valentine`s Day sau Ziua îndrăgostiților pică, în fiecare an, pe 14 februarie. În 2019, Sfântul Valentin pică într-o zi de joi și va fi o zi în care tinerii din întreaga lume sărbătoresc dragostea într-un mod cât mai original. Poate că s-au dus vremurile când Ziua Îndrăgostiților însemna doar flori și ciocolată, de aceea, un cadou în funcție de zodie poate scoate din anonimat.

Cadou de Valentine`s Day pentru ea dacă e zodia Berbec

Berbecii sunt cei mai îndrăzneți nativi din Horoscop, așa că ia în vedere o călătorie de aventură sau una care implică sport și adrenalină. Un salt cu parașuta, o plimbare cu elicopterul, o declarație de dragoste în vârf de munte ar da-o pe spate.

Cadou de Valentine`s Day pentru ea dacă e zodia Taur

Taurii adoră tot ce ține de liniștea lor sufletesacă, așa că ceva pentru căminul lor le-ar merge la suflet. La fel se bucură și de o mâncare bună, așadar un cadou gastronomic ar fi ideal pentru femeia Taur.

Cadou de Valentine`s Day pentru ea dacă e zodia Gemeni

Gemenii preferă un cadou care are mare legătură cu autocunoașterea. De aceea, cu o carte motivațională nu ai putea da greș niciodată. Femeile Gemeni adoră să se dezvolte pe toate palierele vieții.

Cadou de Valentine`s Day pentru ea dacă e zodia Rac

Poți să-i oferi un cadou inspirat din tradiții, deoarece femeia Rac pune accent pe rădăcinile sale. Articole vestimentare tradiționale românești sau obiecte de artizanat inedite pot face diferența.

Cadou de Valentine`s Day dacă e zodia Leu

Leoaicele adoră tot ce ține de grandoare, lucrurile scumpe o fac să strălucească. Poți opta și pentru simplitate și eleganță, o poșetă sau port-fard ar putea fi cadoul potrivit pentru ea.

Cadou de Valentine`s Day dacă e zodia Fecioară

Femeia Fecioară este practică, meticuloasă, ordonată și preferă să dețină controul asupra lucrurilor. Un organziator de birou, o agendă sofisticată sau alte lucruri electronice ce o pot ajuta să se organizeze mai bine ar fi cadoul ideal. 

Cadou de Valentine`s Day dacă e zodia Balanță

Balanțele adoră să-și îngrijească spiritul, nu doar fizicul, așadar tot ce ține de lcultivarea laturii spirituale ar putea reprezenta cadoul ideal. Un aparat de fotografiat pentru a imortaliza momentele fericite, un album de artă sau o plimbare în natură o vor face fericită.

Cadou de Valentine`s Day dacă e zodia Scorpion

Misterul face parte din viața femeii Scorpion, o definește chiar, așa că o vizită la un salon de tatuaje sau o călătorie într-o zonă considerată mistică, sacră ar putea fi cadoul ideal.

Cadou de Valentine`s Day dacă e zodia Săgetător

O călătorie ar fi pe placul Femeii Săgetător. Dar las-o pe ea să aleagă destinația. Îi place să aibă ultimul cuvânt.

Cadou de Valentine`s Day dacă e zodia Capricorn

Femeile Capricorn sunt mai conservatoare, nu le place să iasă din rutina zilnică, de aceea, orice cadou ai gândi, trebuie să optezi pentru ceva moderat. Nimic extravagant, care s-o sperie și s-o facă să se simtă dintr-un alt film. O cină romantică în care să-i redeclari iubirea, o cerere de căsătorie, o măgulire, te-ar putea aduce într-un punct favorabil ție.

Cadou de Valentine`s Day dacă e zodia Vărsător

Iubesc suprizele mai mult ca oricare dintre femeile din Zodiac, așadar ar trebui să cauți ceva cu adevărat oroginal. Trebuie s-o descoși din timp, să afli ce-i place și ce a mai primit, nu se cade să te duci la ea cu un cadou pe care l-a mai primit în trecut. Mare grijă!

Cadou de Valentine`s Day dacă e zodia Pești

Este cel mai romantic semn zodiacal, de aceea tot ce ține de visare, de stârnirea emoțiilor, i-ar putea face plăcere. 

Valentine`s Day este o sărbătoare cu origini vechi, cu multe tradiții și superstiții, o zi în care sărbătorim și declarăm iubirea. De aceea, orice cadou însă rămâne pe loc secund, primordiale sunt sentimentele sincere, pe care orice individ, femeie sau bărbat, le caută în persoana iubită.