Valerie Watts din Minnesota a crezut că nu va mai putea să trăiască, după ce a dat naștere unui băiețel mort. Pentru că apucase să cumpere toate cele necesare pentru bebeluș, femeia s-a hotărât să vândă lucrurile cât mai repede după tragicul eveniment, pentru a nu-și mai aminti zilnic de această tragedie.

În ziua în care a scos toate lucrurile la vânzare, un bărbat pe nume Gerald, și soția acestuia, au cumpărat pătuțul copilului ei. Pătuțul în care băiețelul lui Valerie nu apucase să doarmă nici măcar o noapte… dar ce s-a întâmplat apoi, a emoționat-o până la lacrimi pe mămica îndoliată.

Un cadou plin de emoție

La aproximativ o săptămână după ce Gerald și soția lui au cumpărat pătuțul, bărbatul s-a întors la ușa lui Valerie.

Ceea ce nimeni nu știa era că Gerald iubea tâmplăria, așa că a transformat pătuțul cumpărat de la Valerie într-o băncuță și s-a întors acasă la femeie pentru a-i face cadou această băncuță.

Citeste si :  Si-a dat fetita la cresa si a avut socul vietii! Fusese nenorocita complet: „Credeam ca e data cu ruj”

Televiziunea locală a preluat această poveste emoționantă și în scurt timp toată întâmplarea a devenit virală pe Internet. Mai bine de 3 milioane de oameni au distribuit această poveste emoționantă și toți l-au felicitat pe Gerald pentru gestul său unic.

Loading...