«Vârciu și Andrei ne-au făcut de mult ori să oprim filmarea!» Alina Pușcaș a dezvăluit secrete din culisele show-ului «Te cunosc de undeva»

0
892
Desc Rcare

Este unul dintre cele mai urmărite show-uri de divertisment de la noi, însă puțini sunt cei care știu ce se întâmplă, de fapt, în culisele emisiunii “Te cunosc de undeva”. Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii, ne-a dezvăluit din momentele care au făcut istorie.

Fără doar și poate, perechea Liviu Vârciu-Andrei Ștefănescu constituie revelația ultimului sezon, Alina Pușcaș mărturisind cu mâna pe inimă că au făcut deliciul celor 14 sezoane ale show-ului. Nu de puține ori, cei doi, care sunt amuzanți și în afara emisiunii, au oprit filmarea pentru că toți cei din platou nu se mai puteau opri din râs, iar cameramanii nu se mai puteau concentra.

“Ni s-a întâmplat destul de des să râdem la momentele lui Liviu și Andrei, evident și în general la travestiurile lor. Cam tot timpul râdem foarte mult atunci când ajunge să fie o parodie, pentru că sunt anumite personaje cărora orice le-ai face nu ai cum să le duci într-o zonă serioasă. Și ei știu asta (n.r. – Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu) și atunci spun că, dacă tot nu le iese, măcar să facă o parodie, să râdă de personaje până nu mai pot. Îmi amintesc că la un trebuiau să le imite pe fetele de la Indiggo, moment în care am râs cu lacrimi. Au mai făcut ei multe perechi de fete, să zic așa, unde abia ne-am oprit din râs”, ne-a povestit Alina Pușcaș. Deși toți artiștii care au trecut rând pe rând prin platoul emisiunii au avut momentele lor amuzante, de departe, cei care vor rămâne în istoria show-ului sunt cei doi prieteni:

“Nu a fost neapărat nevoie să dăm mai multe duble, dar ar trebuit să oprim filmarea, pentru că râdeam atât de tare, că devenise isteric râsul și atunci ne-am oprit pentru că nu puteam să difuzăm minute bune de râs încontinuu. Ei au fost, sincer, cireașa de pe tortul celor 14 sezoane”, a mai completat prezentatoarea emisiunii.

Alinei i-ar fi greu să interpreteze un bărbat

Toate aceste momente amuzante se datorează în mod special numerelor de travesti, unde bărbații își dau toată silința să nu ajungă în penibil. “Pentru Jorge este foarte simplu să interpreteze femei și îi iese foarte bine. Bărbații încearcă să fie mai femei decât sunt ele și atunci ajungi cumva la limita penibilului”, ne-a mai povestit Alina, completând că deși râde cu gura până la urechi în momentul în care îi vede transformați în femei, în sinea ei știe cât de grea este transpunerea într-un personaj de sex opus. Dovadă că nici ea nu se simte în stare să urce pe scenă transformată într-un cântăreț. “Eu aș evita un personaj masculin, pentru că nu aș ști cum să-i copiez gesturile, și cu o voce extraordinară, pentru că-mi dau seama că ar fi ridicol să pot să duc așa ceva. Am mai cântat la emisiune, muzică populară, deși eu cu muzica populară nu am fost niciodată prietenă. O să iau lecții de canto și poate în sezonul 15 o să încerc să cânt ceva mai greu”, ne-a mai declarat Pușcaș.

VIDEO: Grigore Alexandru

Foto 1/3
Foto 2/3