Florin Piersic Bolnav 17017500

Trăim momente cumplite. Ne mori actorii pe capete, iar teama noastră este cu ce valori vom rămâne de acum înainte?

O generaţie de oameni care au reprezentat multă vreme cultura românească, suflul neamului românesc dispare, ca nisipul dintr-o clepsidră.

Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017, iar la câteva zile după, mai exact pe 27 noiembrie 2017, a părăsit scena acestei lumi şi colega ei de teatru, Cristina Stamate.

Florin Piersic a vorbit despre cele două pierderi şi a luat în calcul rărirea apariţiilor sale publice în spectacole.

„Nu se poate să nu oboseşti, foarte sincer îţi spun, ar trebui să o cam răresc, cum spune vecinul meu, domnul Adrian, care mă duce la Timişoara. Ar trebui să mai răresc aceste întâlniri, pentru că oboseala îşi spune cuvântul”, a spus Piersic la o emisiune.

„Mă hrănesc cu aplauzele publicului, de-aia o înţeleg şi pe Stela şi am înţeles-o că nu putea renunţa niciodată la aceste frumoase întâlniri de dragoste”, a mai spus artistul pentru ziarul Libertatea.

La aproape 83 de ani, Florin Piersic pare că este mai energic ca niciodată. La cel mai recent spectacol pe care l-a susținut pe scena teatrului din Cluj, acesta a uimit publicul prin felul în care arată.

„Marele actor pare să fi găsit elixirul tinereţii! Nimic nu îl schimbă, nici trecerea anilor”, au spus spectactorii care l-au văzut pe scena Teatrului din Cluj Napoca, la ultima sa reprezentaţie, ce a durat peste 2 ore.

Florin Piersic a uluit spectatorii prin fluiditatea exprimării și tenacitatea de care a dat dovadă, iar publicul speră să îl vadă la fel de energic mult timp de acum înainte.

Loading...