Vestea despre Maria Ciobanu a venit ca un SOC iar fanii sunt devastati!

0
551
Maria Ciobanu Poza

Maria Ciobanu tocmai a anuntat in urma cu putin timp faptul ca nu va reveni in tara si ca isi va anula concertele din perioada urmatoare.

Maria Ciobanu nu a susţinut niciun concert în anul 2018 şi nu se ştie dacă o va mai face vreodată. Nici de Revelion nu a onorat ofertele primite.

„Maria Ciobanu este bolnava si, in ultimul an, starea sa de sanatate s-a agravat, spre disperarea celor din familie. Are stari acute de oboseala, dureri de cap si nu prea poate sa mai stea in picioare mai mult de 20 de minute! In plus, are probleme cu inima, ceea ce duce uneori la o respiratie greoaie si palpitatii.

De aceea, familia a preferat sa o trimita in America, la fiica sa, si la doctorul de la Los Angeles, care o trateaza de un an si jumatate. In momentul in care a vazut-o, medicul i-a administrat rapid un tratament, i-a facut analizelele si i-a explicat ca nu mai are voie sa faca, timp de patru-cinci luni de acum inainte, niciun zbor cu avionul pana in tara, pentru ca situatia in care se afla nu ii permite.

Mai rau, poate avea consecinte ingrozitoare, poate asemanatoare cu accidentul vascular din vara, atunci cand si-a pierdut temporar memoria”, au declarat prietenele cântăreţei.