Leti Ia Moisescu

Vești uriașe! O cunoscută artistă de la noi este însărcinată pentru prima dată.

Letiția Moisescu, cunoscuta cântăreață care a participat la Eurovision, este însărcinată pentru prima oară. Frumoasa artistă se pregătește să devină mămică, în doar câteva luni.

Astăzi, artista care a fost la un pas de a reprezenta România, a dezvăluit și sexul bebelușului. Letiția va avea o fetiță și este în culmea fericirii.

„Oh, micuţa mea fetiţă, loviturile tale firave sunt primul nostru secret comun. Abia aştept să te naşti ca să-ţi sărut pielea finuţă. Dar deocamdată zâmbesc de fiecare dată când mă gădesc că tu te joci la mine în burtică”, a scris Letiţia Moisescu. Fanii cântăreţei i-au scris o mulţime de mesaje cu felicitări.

Letiţia Moisescu a trecut prin clipe grele în urmă cu câteva luni

Bunica Letiţiei Moisescu a murit în luna februarie, anul acesta. Ea a fost devastată de durere, dat fiind faptul că avea o relaţie extrem de apropiată cu bunica ei.

„Îmi spunea bunicuţa mea când eram micuţă, că Dumnezeu vede tot ce fac cu ajutorul îngerului meu pazitor. Si tot ea m-a învăţat ce să fac să nu plece niciodată de lângă mine, m-a invăţat, ” Înger,îngeraşul meu”. Iubiti-vă bunicii cât sunt lângă voi si vă poartă de grijă, iar dacă nu mai sunt aici pe pământ să îi purtaţi in gând si suflet ca si cum n-ar fi plecat niciodata! Nu te voi uita niciodata bunica mea,ingerul meu drag!„, a scris Letiţia Moisescu pe pagina sa, la acea vreme.

Citeste si :  A tânără însărcinată în 9 luni a murit la scurt timp după externare! Cauza morții este neclară
Loading...