Viata merge inainte. Anamaria Prodan se pregateste de nunta. Adina si Alex Bourceanu se casatoresc, iar impresara si sotul ei sunt nasii cuplului. Petrecerea va avea loc in Thassos EXCLUSIV

0
1738
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf se pregatesc de petrecere. Vor fi, din nou, nasi de cununie.

Anamaria Prodan a trait momente cumplite recent, cand si-a pierdut mama. In ultimele saptamani de viata ale Ionelei Prodan, fiica ei cea mare a stat in permanenta langa ea, la spital, si s-a rugat pentru un miracol.

In ciuda suferintei insa, vedeta a spus ca nu tine doliu pentru ca oricat i-ar fi de greu, trebuie sa mearga inainte, cum si-ar fi dorit marea artista, si sa se bucure in continuare de viata.

Prima petrecere la care va participa Anamaria va avea loc la inceputul lunii viitoare, nu pe plaiurile mioritice, ci in Grecia, in Thassos.

Vedeta si sotul ei, Laurentiu Reghecampf, vor fi nasii de cununie ai prietenilor lor Adina si Alex Bourceanu care au hotarat, dupa 15 ani de relatie, sa-si oficializeze legatura.

Fostul capitan al Stelei si sotia lui si-au dorit neaparat o petrecere pe plajele insorite ale Greciei, unde au invitat numai familia si prietenii foarte apropiati. Gasca se va reuni in Thassos pe 1 iunie, iar pe 3 va avea loc evenimentul care se anunta de vis.

Adina (29 ani) si Alex Bouceanu (33 ani) sunt impreuna din adolescenta, formeaza un cuplu frumos si solid si, cel mai important, s-au tinut intotdeauna departe de barfe si scandaluri.