Vica Blochina, dezvăluiri despre ce făcea Răzvan Ciobanu în noaptea în care a murit: „Era foarte nervos, căuta mașină”

0
2419
Vica Blochina1

Vica Blochina, una dintre apropiatele designerului Răzvan Ciobanu, a povestit că în noaptea în care acesta a murit într-un accident rutier, era foarte nervos și spunea tuturor că avea nevoie să ajungă cât mai repede în București.

Ar fi vrut să ajungă în Bucureşti după ce fusese la un festival în Mamaia, însă nimeni nu ştie de ce a ales o rută care duce mai degrabă la Tulcea. Nici de ce a plecat în noapte, cu maşina împrumutată de la o prietenă.

„A venit cu un băiat şi era foarte nervos că voia să plece la Bucureşti şi nu avea maşină. Și zicea „te sun eu, te sun eu”. Căuta maşină, nu ştiu ce s-a întâmplat. De la ora 9 seara n-a mai răspuns Răzvan la telefon”, a spus Vica Blochina, potrivit Știrile Pro Tv.

În cursul zilei de luni, Vica a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Răzvan Ciobanu și un mesaj emoționat: ”De ce??? Așa tânăr așa talentat …dragul meu nu am cuvinte să-mi exprim durerea!! Mă doare tare rău… te iubesc ❤️❤️❤️ Dumnezeu să te odihnească în pace, drum lin către lumină…”

Citeste si :  Urmează noi măsuri de relaxare? Iohannis: "Atrag atenţia, virusul este încă în societate"

Designerul Răzvan Ciobanu a murit duminică noaptea într-un accident rutier produs în localitatea Săcele din județul Constanța.

Mașina în care a murit designerul Răzvan Ciobanu nu se afla în proprietatea creatorului de modă. Surse din rândul anchetatorilor au precizat că autoturismul aparține unei femei care, cel mai probabil, i-o împrumutase.

Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost dus la Morga Cimitirului Central din Constanța, în vederea efectuării necropsiei, iar familia sa urmează să-l ridice pentru a începe funeraliile.

În urma autopsiei, legiștii urmează să stabilească dacă Răzvan Ciobanu a consumat sau nu alcool, ori alte substanțe interzise.

„Necropsia efectuată de medicii legiști va stabili dacă șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, au transmis, luni, polițiștii constănțeni.

Anchetatorii au făcut măsurători la fața locului și au stabilit dinamica accidentului în care și-a pierdut viața designerul Răzvan Ciobanu, duminică noapte. El a fost descoperit de un localnic, puțin după orele 7.

„Cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ, s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.

Citeste si :  Urmează noi măsuri de relaxare? Iohannis: "Atrag atenţia, virusul este încă în societate"

Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor, la baza unui arbust” se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Date suplimentare privind dinamica accidentului și condițiile în care a survenit decesul vor fi stabilite ulterior, în urma efectuării necropsiei și a unei expertize tehnice auto, a mai transmis Poliția.