Fostul premier Victor Ponta a lansat mai multe atacuri la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, despre care spune că nu are capacitatea de a conduce România.

„Liviu Dragnea nu are capacitatea politică de a conduce o țară, iar eu voi face opoziție la acest guvern”, a spus Victor Ponta, într-un interviu pentru postul Antena 3.

Fostul premier a criticat măsurile luate de pecedentele două Guverne. „Au fost două guverne foarte slabe, guvernul Dragnea 1, guvernul Dragnea 2”, a zis Victor Ponta, care a continuat spunând că revoluția fiscală, adoptată de Guvernul Tudose, este „un dezastru” și că este o minciună faptul că salariile românilor vor crește.

Victor Ponta a mai spus că, în ultimii doi ani, la Ministerul Transporturilor s-au schimbat miniștrii de 5 ori. „Am avut mai mulți miniștri ai Transporturilor decât km de autostradă”, a spus fostul premier.

Legat de noul Guvern, care va fi condus de Viorica Dăncilă, fostul premier a spus că tot Liviu Dragnea va fi cel care îl va controla. „Doamna Dăncilă nu va conduce guvernul, altfel decât vrea Liviu Dragnea. Dragnea conduce România. După 2015, România a fost condusă de Liviu Dragnea și Klaus Iohannis”, a spus Ponta

Citeste si  Premierul Viorica Dăncilă, despre alegerile europarlamentare: „Suntem ferm angajaţi să contribuim la asigurarea unui mediu sigur pentru desfăşurarea alegerilor”
Loading...