O tânără concurentă la un renumit show din Rusia a fost bătută de propriul iubit, în direct.

Bărbatul nu a mai suportat să-și vadă partenera cum este tot mai apropiată de un alt concurent și a sărit la bătaie.

Andrey Shabarin, în vârstă de 34 de ani, și-a atacat iubita în vârstă de 21 de ani chiar în timpul show-ului ”Dom 2”, în traducere ”Casa 2”.

Bărbatul s-a năpustit asupra acesteia și a început să o lovească cu pumnii în zona capului, în timp ce un alt bărbat încarcă cu disperare să intervină.

În timpul acestui reality show, concureții trebuie să construiască o casă în timp ce încearcă să-și găsească un partener din rândul concurenților. Ulterior, cuplurile concurează pentru casă, scrie Daily Mail.

În timpul imaginilor bărbatul a fost surprins în timp ce își întreba iubita: ”L-ai atins pe acest bărbat?”. Femeia răspunde de pe canapea că bărbatul a venit, de fapt, să o îmbrățișeze. Este momentul în care acesta pierde controlul și începe să o lovească.

Citeste si  S-a dus la spital cu dureri de ochi cumplite. Medicii au rămas șocați când au văzut ce ieșea de sub pleoapa femeii. „Este un caz unic!”

Potrivit presei locale ruse, femeia și-ar fi iertat iubitul pentru atacul comis asupra ei și continuă să-și construiască casa mult visată.

Loading...