Gabi de la Oradea
Gabi de la Oradea

Gabi de la Oradea a cântat în cinstea prințului Harry și a lui Meghan Markle. Manelistul a fost invitat la două petreceri românești organizate la Londra și a profitat să cânte, chiar pe malul Tamisei, lângă celebrul London Eye, după obiceiul nunților românești, câteva cântece „după tradiție” pentru noua ”prințesă a inimilor”.

Manelele nu lipsesc, se pare, din nicio țară. Sâmbătă, în ziua importantului eveniment de care s-au bucurat toți britanicii, s-au făcut auzite chiar în locul pe care sunt fixați ochii oamenilor de pe întreaga planetă: Londra. Locul unde s-a desfășurat evenimentul anului, nunta prințului Harry cu actrița americană Meghan Markle.

La euforia care a cuprins întregul Regat cu ocazia nunții regale s-au aliniat și comunitățile de români din Anglia. Două petreceri mari s-au organizat în paralel cu recepțiile fastuoase date în cinstea mirilor, petreceri care, deși au fost ținute în cinstea lui Harry și a lui Meghan, au avut specific românesc. Iar Gabi de la Oradea a fost fericitul ales să ducă muzica lui de suflet în capitala Marii Britanii.

Originar din Oradea, solistul de muzica de petrecere nu l-a uitat pe socrul Charles de Wales pe care l-a numit ardelean de-al său (prințul are o proprietate în satul Viscri, județul Brașov)

“Femeie fermecătoare”, “Fă-mă, Doamne, o lacrimă” sau “Imnul bețivului” s-au făcut auzite sâmbătă seara în localurile unde sunt organizate petrecerile românilor. Dar pentru Meghan, noua ducesă de Sussex, lăutarul a ales celebra melodie, nelipsită de na nunțile românești, ”Ia-ți mireasă ziua bună”!

Loading...