VIDEO | Motivul halucinant pentru care o mamă și-a înjunghiat fiica de 70 de ori cu un târnăcop

0
1094
Mama 1

O mama de 39 de ani din SUA a fost arestată după ce și-a înjunghiat fiica de 70 de ori cu un târnăcop. Motivul pentru care femeia a comis oribila crimă a fost că fetița a făcut o grimasă.

Taheerah Ahmad, 39 de ani, a fost arestată în Tulsa, Oklahoma, după ce și-a incendiat casa și a fugit de la locul crimei alături de cealaltă fiică a ei, Hafsa, potrivit thesun.co.uk.

Mama a trei copii, Taheerah ar fi comis atacul în noaptea de luni. Ea este acuzată de distrugere prin incendiere, de abuz asupra unui copil și intenția de a ucide.

Ahmad care ar fi spus poliției că a fost un act de autoapărare, este de asemenea acuzată că și-a lovit fetița de 11 ani cu un târnăcop.

Femeia a fost arestată fără posibilitatea de eliberare condiționată în timp ce copilul de 11 ani se află în continuare în spital, inconștientă și într-o condiție medicală critică. Hafsa, fata de 8 ani care a fost găsit odată cu arestarea mamei ei, nu a fost rănită.

Potrivit unui raport dat de poliție, Ahmad le-a spus investigatorilor că s-a supărat pe copiii ei pentru “modul în care au citit și s-au uitat la ea”.

Poliția a mai spus că femeia și-a legat cele trei fiice, iar apoi a atacat-o pe cea mare cu un târnăcop. Când ofițerii au ajuns la locul incidentului, au găsit-o pe fata de 11 ani arzând în casă. Nu au reușit însă să o găsească pe cea mai mică dintre fiice.

Raportul mai arată că fata cea mare a sărit în ajutorul celor mici atunci când Ahmad le-a legat, fapt ce a dus la reacția furibundă a femeii care și-a înjughiat copilul de aproape 70 de ori. Micuța are multe răni pe la nivelul trunchiului, la nivelul picioarelor, gâtului, mâinilor și feței.

Se pare că Ahmad a dat foc la casă pentru a se asigura că fata ei de 11 ani este moartă. Investigatorii au mai aflat de la Hafsa că înainte de atac, femeia și-a ținut fetele închise într-o cameră fără acces la mâncare sau apă. Mai mult, aceasta le-a amenințat de mai multe ori că dacă vor încerca să părăsească locul unde erau închise, le va înjughia.

Ahmad îi spunea fiicei de 11 ani “diavol”. Femeia a fost transportată miercuri la închisoare. Deși a refuzat să facă declarații, ea a zâmbit către camerele de filmat ale presei.