Elena Karimova, 27 de ani, un model pe Instagram din Rusia, a oprit la o benzinărie și le-a cumpărat celor doi copii ai ei, Khadizha, patru ani, și Suleiman, doi ani, două batoane de ciocolată. O oră mai târziu, ea i-a strangulat pe micuți.

Apoi, femeia le-a dus trupurile neînsuflețite într-o pădure din Nizhny Novgorod, acolo unde le-a dat foc. Speriată că fumul va atrage atenția, Elena ar fi stins flăcările cu apă și a pus trupurile carbonizare în mașină.

Ea le-a dus într-o clădire abandonată unde le-a dat din nou foc. Rezidenții au anunțat însă pompierii, iar aceștia au făcut cumplita descoperire, potrivit metro.co.uk.

Autoritățile au dat de urma vinovatei și au arestat-o. Ea și-a recunoscut faptele, spunând poliției că motivul pentru care și-a ucis copiii a fost că nu avea cu ce să-i întrețină. Mai târziu, ea a negat că i-a omorât.

Elena avea o afacere pe Instagram, acolo unde era urmărită de 27.000 de internauți. Deși a spus ca avea probleme financiare, ea cheltuia în jur de 470 de lire sterline pe mașini închiriate și își petrecea vacanțele în străinătate.

Citeste si :  Un tânăr și-a omorât tatăl după ce acesta i-a violat fetița de 3 ani

Familia tinerei este șocată de gestul ei, mai ales că toți spun că Elena era o mamă model. Momentul în care ea a intrat în benzinărie pentru a le cumpără celor doi copii ceva de ronțăit, înainte de-ai ucide, a fost surprins de camerele de supraveghere.

Loading...