VIDEO | O mamă a unei fetițe care a dispărut acum 10 ani mărturisește că în fiecare an, de Crăciun, îi cumpără micuței cadouri

0
886
0 197258 Thumb612x3720171267maddie

Au trecut mai bine de 10 ani de când Madeleine McCann a dispărut din apartamentul familiei ei din Portugalia. Mama fetiței îi cumpără în fiecare an cadouri de Crăciun, în speranța că într-o zi ea se va întoarce acasă.

Madeleine a dispărut pe 3 mai 2007, când familia ei din Leicestershire se afla în vacanță în Algarve, Portugalia. Părinții micuței, Gerry și Kate și-au lăsat copiii dormind în apartament și au mers să ia cina într-un bar din apropiere, potrivit thesun.co.uk.

Când mama s-a întors să-și verifice copiii, a descoperit că fetița lor de 4 ani nu era în patul ei și dispăruse. De atunci, cei doi părinți alături de autorități nu au renunțat să-și caute copilul. Nu există dovezi că fetița care acum ar avea 14 ani ar fi murit.

Kate a mărturisit pentru Telegraph că îi cumpără lui Maddie daruri de Crăciun în fiecare an, iar camera micuței arată exact cum arăta acum 10 ani.

“Ar fi deja adolescentă acum, așa că încerc să-i aleg ceva potrivit indiferent de vârsta pe care o va avea când le va deschide. În mintea mea cred că vreau ca totul să fie perfect când se va întoarce acasa. Am un loc plin cu cadouri pentru Madeleine și cu haine pentru ea”, a spus mama copilei.