Conferinta Presa Viorica Danciladumitru Angelescu 5 1024x683

Constantin Toma, primarul PSD din Buzău, i-a făcut o caracterizare inedită Vioricăi Dăncilă, de față cu aceasta, la un miting de partid care a avut loc duminică la Consiliul Județean.

Sub privirile a sute de simpatizanți, edilul a spus că Viorica Dăncilă „poate nu avem cel mai bun candidat pe care puteam să-l avem”, conform buzoienii.

Vă spun cinstit. Poate nu avem cel mai bun candidat pe care puteam să-l avem. Nu-i nici geniu, n-a luat nici un premiu Nobel, cel puțin până acum, dar este reprezentantul nostru.

Constantin Toma, primarul orașului Buzău

„Suntem cu toții în pericol dacă Viorica Dăncilă nu va ieși ceea ce trebuie să iasă, sau cel puțin să obținem un rezultat extraordinar de bun. Pentru că am luptat pentru treaba asta și am muncit în fiecare zi”, a spus primarul Constantin Toma, conform sursei citate.

Edilul Constantin Toma a mai spus că PSD a reușit un record mondial – „ne-am dărâmat singuri trei guverne”.

Potrivit G4media, La mitingul electoral au participat sute de susținători ai PSD. Au susținut discursuri Viorica Dăncilă, liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, primarul Constantin Toma și președintele Consiliului Județean Buzău.

Loading...