Socrul Ioanei Tufaru

Ioana Tufaru si Ionut traiesc o mare drama. Socrul fiicei Andei Calugareanu a murit in urma cu doua saptamani.

Ioana Tufaru a povestit acum cateva zile, la Teo Show, cum a aflat de moartea socrului ei. Fiica Andei Calugareanu regreta ca fiul ei, Luca, nu a apucat sa petreaca mai mult timp cu bunicul lui.

„M-a cam bulversat moartea socrului meu. Relatia dintre noi devenise mai stransa. Avea o relatie frumoasa si cu fiul meu. Dar toti trecem prin asta. In viata unui copil sunt foarte importanti bunicii. Era singurul bunic pe care il avea Luca. Mi-ar fi placut sa mai traiasca macar inca un an, pentru ca fiul meu sa il poata percepe.

Am primit un telefon si ni s-a spus ca a fost gasit mort in casa. Nu a raspuns la telefon. In prima zi nu ne-am panicat, se mai intampla sa nu ne raspunda. Se deplasa mai greu. De data asta nu a raspuns doua zile la rand. Ne-am dat seama ca ceva s-a intamplat.”, a povestit Ioana Tufaru.

Ei bine, zilele au trecut si Ionut, logodnicul Ioanei si-a revenit din soc. Durerea din sufletul lui este insa mare, de multe ori barbatul trezindu-se in toiul noptii din somn, in lacrimi.

„Ionut si-a iubit mult tatal desi au avut cateva divergente in ultimii ani. Ne-a dat atunci afara din casa insa ne-am impacat si aveam o relatie buna de familie. Luca seamana foarte bine cu bunicul lui iar Ionut plange cand il vede. Fiul nostru are ochii bunicului. Eu sunt langa Ionut si il sprijin. Stiu ce inseamna pierderea unui parinte drag”, a spus fiica Andei Calugareanu.

Loading...