Violată de colegul de muncă, în timp ce iubita lui dormea în altă cameră! Ce i-a făcut a doua zi: „Nu puteam să mă mișc…”

0
1673
Nintchdbpict000478432149 E1553611805100

O tânără a fost violată de către colegul său de muncă, în timp ce iubita lui dormea în altă cameră. Gestul pe care l-a făcut violatorul a doua zi i-a șocat și pe anchetatori.

O tânără care a mers în vizită la un fost coleg de școală a avut parte de cea mai traumatizantă experiență prin care poate trece o femeie.

Sophie a fost în culmea fericirii atunci când fostul său coleg de școală i-a devenit și coleg de serviciu. Nu și-ar fi dat seama niciodată că acesta va deveni cel mai mare dușman al său și că ar putea să o trădeze într-un mod îngrozitor.

După serviciu, Sophie, în vârstă de 23 de ani și colegul său, au ieșit în oraș împreună cu alți colegi, apoi el i-a zis să rămână la el acasă peste noapte. I-a fost recunoscătoare lui Justin, cu un an mai tânăr decât ea, pentru că nu mai trebuia să conducă până acasă.

Cunoscându-l din copilărie, nu și-a imaginat că ceva rău se poate întâmpla. Era atât de obosită și de fericită că nu trebuie să mai meargă până la ea acasă, încât a acceptat cu bucurie invitația de a rămâne acolo.

Citeste si :  Relaxare 1 iunie: ce avem voie sa facem de la 1 iunie. Lista completa a masurilor de relaxare

Însă, în timp ce era întinsă pe canapea, Justin s-a urcat peste ea și a violat-o. A plecat, apoi s-a întors și a făcut-o din nou.

În acest timp, iubita lui Justin dormea la etaj, fără să știe ce se întâmplă la câțiva pași de ea.

Justin și-a cerut a doua zi iubita de soție, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat

Ceea ce a șocat-o și mai mult pe Sophie a fost ce s-a întâmplat apoi. A doua zi, Justin a cerut-o de soție pe prietena sa.

Iar când a dat mental povestea înapoi, multe lucruri din acea seară au început să se lege. După mai multe pahare de băutură, Sophie le-a spus colegilor și iubitei lui Justin că nu se simte bine. Pielea i se înroșise și își simțea capul greu, iar iubita lui Justin i-a spus că va avea grijă de ea.

„Acasă la ei, am căzut pe canapea. I-am auzit pe colegii mei petrecând, dar nu puteam să mă mișc. Simțeam că îmi pierd cunoștința”.

Citeste si :  Klaus Iohannis tocmai a anunțat REGULI NOI pentru români

Justin a dezbrăcat-o, fără ca ea să poată reacționa și apoi a violat-o. La câteva minute, acesta s-a întors și a violat-o din nou.

În dimineața următoare, aceasta a sunat-o pe sora sa, care a luat-o acasă și a mers la spital. Sora lui Sophie a sunat la poliție, iar oamenii legii au mers să îl aresteze pe Justin. Acesta a negat că a violat-o pe colega sa, chiar dacă au fost găsite urme ale violului.Mai mult decât atât, acesta a mințit, spunând că a fost vorba despre o partidă de sex consensuală. Bărbatul a primit opt ani cu executare, iar Sophie încearcă să își revină.