Viorel Lis a spus adevărul despre căsnicia cu Oana. Ce face soția lui zi de zi acasă. „O greșeală mare”

0
644
Oana Lis

Viorel Lis și Oana formează un cuplu de peste de 20 de ani, deși nimeni nu le dădea vreo șansă, având în vedere diferența mare de vârstă dintre cei doi.

Fostul edil al Capitalei a scos la iveală amănunte interesante despre femeia care i-a stat alături în cele mai importante momente din viață. Oana și Viorel au fost invitați în cadrul emisiunii de la Antena Stars, după un timp în care au stat departe de camerele de filmat.

„Are 3 facultăți, e foarte deșteaptă. Ea o să iasă la pensie studentă. Eu sunt încă tânăr, sunt puternic. Eu o consiliez pe ea, eu sunt psihologul ei. Îi spun tot ce greșește, tot ce trebuie să facă” a spus Viorel Lis la Agenția.

„Cu mâncarea face o greșeală mare, în rest nu. Se depune. La Oana se depune. Oana e o fată bună. Oana ascunde ciocolata prin casă” a mărturisit Viorel Lis, pentru „Agenția VIP”.

Viorel Lis a explicat care este secretul unei căsnicii reușite și a recunoscut că el și Oana se înțeleg foarte bine unul cu celălalt.

„Într-o căsătorie trebuie să lase și unul și altul mult, să nu conteze numai părerea unuia, să țină cont și de părerea celuilalt. Uite așa am lăsat eu 20 de ani! Eu cred că eu las mai mult.

Când ești mai tânăr, ești mai ambițios, nu-ți place să te cerți. Acum, la vârsta mea, ne înțelegem excelent. Oana s-a obișnuit după mine, duce viața unui pensionar” a mai spus Viorel Lis, potrivit sursei citate.