Viorica D Ncil A Renun At La Coc Imaginea Nou Cu Care S A Afi At Fostul Premier Al Rom Niei
Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă și-a retușat imaginea după ce a pierdut șefia PSD. Fostul premier a apărut la ședința CExN PSD cu o coafură complet neobișnuită față de cea cu care apăruse în public în ultimele luni: nu mai avea părul prins în coc, ci strâns clasic, într-o coadă de cal!

Coafura lejeră adoptată de Viorica Dăncilă era subliniată de o clemă, care avea rolul de a-i ține părul strâns. Atitudinea fostului șef PSD părea de departe foarte relaxată, la fel ca și acum câteva zile, când s-a fotografiat cu fanii într-un hypermarket din Ploiești.

Social-democraţii s-au reunit miercuri, începând cu ora 15.00, în prima şedinţă a conducerii interimare a partidului, după demisia Vioricăi Dăncilă şi a întregului Birou Permanent Naţional, în urma rezultatului de la alegerile prezidenţiale.

Partidul se pregăteşte, cu Marcel Ciolacu la conducere, să corecteze, la nivel de imagine, greşelile care i-au adus scorul slab la ultimele alegeri, europarlamentare şi prezidenţiale. Surse din PSD susțin că Nicolae Bădălău va fi sancționat pentru declarațiile jignitoare la adresa diasporei.

Citeste si :  Bătălie în PSD între Viorica Dăncilă și Carmen Dan. Ce spune fostul premier
Loading...