Viorica Dancila La Vot Liceu Sf Savaeli Driu 2

Viorica Dăncilă a votat la ora 8:00 la Colegiul Național Sfântul Sava. Candidatul PSD la alegerile prezidențiale 2019 a venit însoțită de soțul său și de Olguța Vasilescu.

„Am votat pentru o Românie care să meargă înainte, nu înapoi spre vremuri în care nu aveam drepturi și libertăți (..). Am votat din inimă și cu inima pentru români.

Cine se scoală de dimineață, departe ajunge, nu? Românii hotăresc, dar eu am încredere în români. Cine se scoală de dimineață, departe ajunge”, a declarat Viorica Dăncilă.

”Am votat pentru un mandat la Cotroceni în care să vedem mai multă implicare, muncă şi devotament faţă de poporul român”, a mai spus fostul premier.

Peste 18,2 milioane de români sunt așteptați să voteze în turul 2 al alegerilor prezidențiale 2019 care are loc duminică, 24 noiembrie 2019. Secțiile de vot din țară se deschid la ora 7.00 și se vor închide la ora 21.00, interval în care românii vor avea de ales între președintele în exercițiu Klaus Iohannis, susținut de PNL, și fostul premier Viorica Dăncilă, candidata propus de către PSD.

Citeste si :  Viorica Dăncilă îl cheamă pe Klaus Iohannis la dezbatere în această seară, la ora 20, la Palatul Parlamentului

Viorica Dăncilă a fost însoțită la secția de votare de soțul său, Cristinel Dăncilă, dar și de Olguța Vasilescu.

„O susțin pentru că știu că este un bun român”, a declarat Cristinel Dăncilă.

Vezi prezența la vot la prezidențiale 2019, prezenta la vot in diaspora, turul 2. La ora 21:00, pe Libertatea, află rezultatele exit poll la alegerile prezidențiale.

Loading...