Viorica Dăncilă face o ultimă încercare pentru o dezbatere cu Iohannis. Evenimentul ar urma să aibă loc în această seară

0
270
Viorica Dancilaconferinta Presa 5 1024x683

Președintele PSD, Viorica Dăncilă a lansat o invitație pentru o dezbatere de ultim moment înaintea încheierii campaniei pentru turul II al alegerilor prezindețiale. Lidera social-democraților l-a provocat pe Klaus Iohannis să vină la confruntare față în față în această seară, la ora 20, la Palatul Parlamentului.

Programul lui Iohannis pentru seara de vineri este deja fixat, el având programată participarea la un miting electoral la Bacău.

”Lansez un apel public. Să îl chemăm pe Klaus Iohannis la dezbatere în această seară, începând cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului! Echipa mea de campanie deja încearcă să ia legătura cu staff-ul domnului Iohannis pentru a stabili această întâlnire”, a afirmat Viorica Dăncilă, într-o scrisoare deschisă adresată alegătorilor, jurnaliștilor și ”formatorilor de opinie”.

Fostul prim-ministru susține că este ”de neacceptat” ca președintele să refuze o dezbatere electorală, acest lucru arătând dispreț față de alegători.

Totodată, Dăncilă a răspuns apelului făcut de Klaus Iohannis către alegători prin care acesta i-a îndemnat să vină la vot cu mesajul ”Miza e clară: ori eu, ori PSD!”.

”Chiar și în ultima zi de campanie, domnul Iohannis le spune românilor, la fel de obsesiv și stupid, că au de ales între dumnealui și PSD. Nu, domnule președinte! Românii au de ales între un om care fuge de întrebări și unul care, în ultimele zile, a răspuns câtorva sute de întrebări venite de la toți jurnaliștii, fără menajamente, fără repetiții, fără regie!”, a mai scris Dăncilă.

Vineri seara, președintele Klaus Iohannis se va afla la Bacău. Potrivit unui anunț oficial al PNL, acesta va lua cuvântul la un miting electoral care va începe la ora 17.00, la Teatrul de Vară din Bacău, reuniune la care sunt așteptați circa 2.000 de participanți.

Campania electorală pentru turul II al alegerilor prezidențiale se încheie sâmbătă, la ora 7