Viorica Dăncilă va merge la referendum, cu o condiție. „Dacă se va lua o decizie, o voi urma”
Viorica Dăncilă va merge la referendum, cu o condiție. „Dacă se va lua o decizie, o voi urma”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, că va merge la referendumul privind justiţia declanşat de preşedintele Klaus Iohannis, însă dacă partidul va lua o altă decizie în această privinţă, ea o va urma.

„Eu cred că referendumul nu are sorţi de izbândă. (…) Nu cred. Şi să vă spun de ce. M-am uitat astăzi la întrebări. Eu vă spun că într-un sat, într-o comună nu se înţelege efectiv ce se vrea prin a doua întrebare. Este greu ca omul să fie interesat de ceea ce scrie acolo. Deci, mi se pare că până şi întrebarea este neinspirată”, a afirmat Viorica Dăncilă într-un interviu pentru Adevărul.ro.

Întrebată dacă merge la referendum, Dăncilă a spus: „Da, merg”.

„Da, aş vrea să merg la referendum, dar vă daţi seama că şi eu sunt înregimentată politic, sunt preşedinte executiv al PSD. Dacă se va lua o decizie ca partidul să nu meargă, o voi urma. (…) Nu pot să fac astfel de scenarii, dar dacă în partid se va lua această decizie, atunci este normal să o respect, ca să dăm dovadă de unitate în cadrul formaţiunii politice”, a adăugat Dăncilă.

Citeste si :  Cine au fost trădătorii care au ajutat PSD-ul? Viorica Dăncilă preia controlul

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul privind organizarea referendumului din data de 26 mai, în ziua alegerilor europarlamentare.

Loading...