VIP-uri la botezul Ancăi Serea! Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, prima petrecere împreună după eliberare

0
719
S12 3 1

Elegantă, rafinată şi cu zâmbetul pe buze, aşa a fost mămica Anca Serea sâmbătă, când şi-a botezat cel de-al şaselea odor. Pentru acest frumos eveniment, ea şi soţul ei, artistul Adrian Sînă, au organizat o petrecere de pomină, cu un tort de poveste. Printre invitaţi s-au numărat şi soţii Valentina şi Cristi Borcea. Cuplul a bifat prima ieşire după eliberare.

Ziua de sâmbătă a fost una cu mari emoţii pentru soţii Anca Serea-Adrian Sînă. Aceştia au creştinat-o pe micuţa Leah Maria, iar evenimentul a avut loc la conacul  Domeniul Manasia, într-un decor de poveste, aflat la câţiva zeci de kilometri de Bucureşti.

Celebra mămică a strălucit şi de data aceasta, purtând o rochie marsala, foarte sexy, realizată de designerul Otilia Brăiloiu, în care a etalat o siluetă încredibilă pentru o femeie care a dat naştere celui de-al şaselea copil cu doar trei luni în urmă.

Şi nu doar ea a părut ruptă dintr-o prezentare de modă, pentru că o parte dintre invitate au fost la fel de elegante şi de sexy. Spre exemplu, naşa Silvana Berciu a purtat o rochie neagră cu trenă şi umerii dezgoliţi.

Printre doamnele super bine îmbrăcate s-a remarcat şi Valentina Pelinel, care a venit la local la braţul soţului ei, Cristi Borcea, iar frumosul cuplu a bifat prima petrecere după eliberarea fostului şef dinamovist din Penitenciarul Rahova. Blondina a etalat o siluetă de viespe în rochia neagră cu umeri bufanţi, decolteu adânc în V şi crăpătură pe picior. 

Coafată lejer şi cu un machiaj impecabil realizat de Ema Uta, doamna Borcea arăta mai degrabă ca o puştoaică nu ca o mamă a trei copii, de 39 de ani, pe care îi va împlini peste trei săptămâni.